Alla inlägg den 24 september 2007

Av Wilton - 24 september 2007 18:24

Idag är jag lite trött. Jag har varit förkyld ett tag, Matte var orolig att det var kennelhosta, men det var det inte sa vetrinären Carola (som jag gillar mest av alla förresten...) Matte har också varit sjuk - lunginflammation, så vi låg i soffan hela förra veckan. Mysigt, men även lite tråkigt.


Idag har Matte varit på jobbet och jag har varit ensam hemma en stund och sen var jag hos Lina på em. Det är ganska ok att vara ensam nu när jag får vara på hela undervåningen och inte bara i hallen... man vill ju kunna röra sig liksom... ligga lite i soffan, slappa lite i hallen, äta lite i köket... Så idag var jag ensam i två timmar utan problem... man är väl vuxen nu!


Men nu är jag trött... och inte lite trött heller, utan sådär jättetrött så man inte ens vill öppna ögonen en sekund. Skönt att Matte sitter och knappar på datorn så man får vila ifred! Snart kommer Husse hem och då blir det middag, mys i soffan med AIK och kanske något derbygott till mig... Heja gnaget! Jag håller i alla fall tassarna!

Ovido - Quiz & Flashcards