Alla inlägg den 20 maj 2007

Av Wilton - 20 maj 2007 15:11

Måndag 14 majIdag var det en lite stressig dag – i alla fall för alla som har passat mig och Eddie! Först var vi en stund hos Lasse. Det gick bra, men matte muttrade lite på morgonen eftersom vi inte ville gå dit hon ville… brorsorna bus i full fart i varsitt koppel J. Vi var där i ungefär en timme. Sen åkte vi hem och var med Matte till kl 11 – då kom Mia-Lena och Stefan – men vi var så trötta så vi sov mest medan de jobbade med datorn. Kl 12.15 kom Bernt och vi fortsatte att sova. Sen vid 14 kom matte hem och vi busade med henne hela kvällen!


Tisdag 15 majIdag på morgonen åkte min brorsa Eddie hem. Både jag, Husse och Matte är lite sorgsna, men tror att Eddie får det toppenbra i Eskilstuna… (Gnällbältet passar ju honom ganska bra eftersom han är lite smågnällig J). Vi kommer att sakna honom! Sen var jag med Lena nästan hela dagen. Hon kom hem till mig och vi mös på soffan och ute på baksidan tills Matte kom hem.


Onsdag 16 majIdag var Husse och jag lediga och hemma själva en hel dag för första gången. Vi gjorde massor med bus såklart! Vi var i Jursta och hälsade på Bernt och två stora Golden Retrivers – det var kul! Sen var jag med Matte på jobbet en stund medan Husse handlade för på kvällen hade vi massa folk hemma. Det var spännande, men tröttsamt. Jag låg mest på soffan och sov faktiskt!


Torsdag 17 majIdag är både Husse och Matte lediga! Roligt! Vaknar som vanligt 04.30 och vill ut med Matte. Vi slappar hemma en hel del. Men vi är också på Trollvägen och busar med Mormor och Lasse – deras tomt är jätterolig med alla platåer av gräs och berg. Sen var vi och hälsade på Ögrens på ön en snabbis och busade… men jag var ganska trött så vi åkte hem.  En sak som var rolig var att jag för första gången såg havet. Det var spännande, men sen fick jag ett barr i tassen och blev ledsen.


Fredag 18 majSov i min säng hela natten. Matte var ute och rastade 4.30 och sen somnade vi om.Kl 06.00 vaknade Husse och jag – gick ut och åt frukost – sedan fick jag sova i sängen med Matte! Vi sov till 08.30 Matte är ledig idag. Hon sitter mest och skriver på datorn och jag sover, leker och äter som vanligt. Vi kanske ska prova cykelkorgen idag. Jag är lite skeptiskt,  men jag gillar ju bilen… vi får se om det blir någon cykeltur! Det blev ingen cykeltur – Mormor kom och hämtade oss med bilen istället. Jag busade på Trollvägen tills jag blev helt slut och somnade på Mormors nya matta – jätteskön!


Lördag 19 maj Äntligen lördag! Både Husse och Matte är hemma och jag får all uppmärksamhet jag vill! Vi har börjat ensamhetsträna… jag gråter högt när Matte eller Husse går, men lugnar mig snart. Hoppas det blir lättare! På förmiddagen var vi på Trollvägen. Husse tvättade bilarna och matte och jag lekte i trädgården. Mysigt1 På eftermiddagen var vi hemma hos Therese föräldrar och Husse och Jesper badade i deras pool. Det var spännande i början, men sen somnade jag. Sen var vi hemma hos dem en stund och åt pizza innan vi åkte hem.  


Söndag 19 majJag sov enda till 04.30 innan det var dags att kissa. Jag somnade om i min säng men fick komma upp hos Husse och Matte efter frukost… det är det bästa jag vet! Vi gick inte upp förrän kl 9.00! På förmiddagen klippte Matte mina klor och kammade med underullskammen… det är lite tråkigt, men så länge Husse lockar med köttbullar går det bra! Sen kom min favoritgranne. Hon är en 8-årig, supersnäll flat som tycker att jag luktar toppen. Jag försökte busa med henne, men hon ville bara sniffa och sen gå ut i skogen…  På eftermiddagen åkte vi en sväng med bilen, men det var så varmt så vi åkte hem igen! Nu ska Matte ta fram dammsugaren så jag lägger mig i lillrummet med Husse. Dammsugaren är det värsta jag vet! (näst efter kloklippning)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards